Kutulmuşoğlu İlkokulu
SELEKUTU KÖYÜ KURTULMUŞOĞLU KÜME EVLERİ KURTULMUOGLU ILKOKULU BLOK NO 79 MALAZGİRT / MUŞ

VİZYON

Çağın gerekliliklerine göre kendini geliştiren, yetiştiren, değişen koşullara ayak uydurabilen bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Muş/Malazgirt İlçe MEM´e bağlı Kutulmuşoğlu İlkokulu olarak öğrencilerimizi Değişen dünya şartlarında; milli ve ahlaki değerlerimizi koruyarak bilgi toplumu insanını yetiştirmek. Sosyal-kültürel ihtiyaçları karşılayarak yeteneklerinin gelişmesini sağlamak ve hayata hazır bireyler yetiştirmek için varız.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

DERS BAŞLAMA SAATİ: 12.50 DERS BİTİŞ SAATİ: 17.40

SOBA

Servis Bilgisi

ÖĞRETMENLERİMİZ, İLÇE MERKEZİNDE İKAMET ETMEKTE OLUP ULAŞIMI TİCARİ TAKSİ YANİ SERVİS İLE SAĞLAMAKTADIRLAR.

İLÇEYE 17 KM.

Yerleşim Yeri Bilgisi

MALAZGİRT, MUŞ İLİNİN EB BÜYÜK İLÇESİ OLUP İL MERKEZİNE 135 KM UZAKLIKTADIR.KURTULMUŞOĞLU KÖYÜ İSE İLÇE MERKEZİNE 17 KM MESAFEDEDİR.TOPLAM 373 NÜFUSLU BİR KÖY OLUP HALKIN GEÇİM KAYNAĞI HAYVANCILIKTIR.